Ngarep > Produk > Tabung liyane > TPV Braided Tube
TPV Braided Tube
  • TPV Braided TubeTPV Braided Tube
  • TPV Braided TubeTPV Braided Tube
  • TPV Braided TubeTPV Braided Tube

TPV Braided Tube

LANG CHI minangka produsen tabung kepang TPV skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis specialized ing tabung plastik & pipe shaped khusus kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan kauntungan kualitas, dene produk kasebut diekspor menyang Korea Selatan, Amerika Serikat, Rusia, Jerman, India lan negara lan wilayah liyane. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China, welcome kanggo hubungi kita ing sembarang wektu.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tabung jalinan TPV paling anyar LANG CHI iki cocog kanggo ngirim udara, minyak, banyu, lan cairan kimia ing tekanan kerja umum, utamane cocog kanggo kerja ing lingkungan suhu sing sithik. Saiki digunakake digunakake ing sistem banyu cooling baterei kendaraan energi anyar.

Tabung kepang TPV digawe saka bahan TPV. TPV singkatan saka Thermoplastic Vulcanizate, yaiku sejenis bahan polimer sing nggabungake elastisitas termoplastik lan karet. Nduwe kemampuan proses termoplastik, sing ndadekake bahan TPV duwe daur ulang sing lestari, ngirit konsumsi energi lan ningkatake efisiensi pangolahan. Ing wektu sing padha, TPV nduweni sifat rebound lan deformasi kompresi sing apik, sing bisa nyukupi syarat produk mbalek dhuwur lan deformasi kompresi. Mulane, tabung jalinan tpv duwe ciri ing ngisor iki:


1. Dhuwur lan kurang suhu resistance:TPV braided tabung wis apik dhuwur lan kurang resistance suhu, bisa digunakake biasane ing sawetara suhu saka -60 ℃ kanggo +150 ℃, ora retak utawa caket, cocok kanggo sistem pipa ing lingkungan suhu kurang .

2. Good resistance nyandhang:TPV braided tabung wis resistance nyandhang dhuwur, bisa nolak gesekan lan nyandhang kanggo dangu, ora gampang kanggo nyandhang lan karusakan, lan ngluwihi gesang layanan saka sistem pipa.

3. UV resistance:TPV braided tabung wis resistance UV apik lan bisa kapapar suryo srengenge kanggo dangu tanpa karusakan.

4. Resistance korosi: tabung jalinan TPV nduweni ketahanan korosi sing apik, bisa nolak erosi asam, alkali, uyah lan bahan kimia liyane, cocok kanggo kabeh jinis transportasi media korosif.

5. Elastisitas banget: non-slip, seismik, impact resistance.

Parameter produk

jeneng

TPV kepang tabung

Bahan

PPN

Cairan

Udara, banyu, lenga, pelarut

Suhu cairan

-60 ℃ ~ + 150 ℃

Kekerasan

25A-50D

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

1.2MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.


Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: TPV braided tabung nduweni kinerja anti-tuwa sing apik lan tahan cuaca sing apik lan tahan panas, resistensi anti deformasi permanen sing apik, kekuatan tarik sing apik, ketangguhan sing dhuwur lan ketahanan sing dhuwur, kinerja lingkungan sing apik, kinerja insulasi listrik sing apik.

Aplikasi: Sistem coolingwater paket baterei kendaraan energi anyar.

Rincian Produksi

Pipa jalinan TPV nduweni tekstur katon apik, sentuhan alus, tekstur entheng, lan permukaan sing mengkilat. Tabung lapisan kaping pindho kanthi garis serat jalinan ing njero.


Hot Tags: TPV Braided Tube, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept