Ngarep > Produk > Tabung liyane > Tabung PVC Jalinan
Tabung PVC Jalinan
  • Tabung PVC JalinanTabung PVC Jalinan
  • Tabung PVC JalinanTabung PVC Jalinan
  • Tabung PVC JalinanTabung PVC Jalinan
  • Tabung PVC JalinanTabung PVC Jalinan

Tabung PVC Jalinan

Founded in 2012, LANG CHI punika PVC profesional produsen tabung braided nggabungake R&D, produksi, dodolan lan perdagangan internasional. Kita uga ngasilake macem-macem tabung plastik lan tabung khusus, kalebu tabung PU, tabung nilon PA, tabung PE, tabung spiral, tabung teflon, tabung banyu suhu dhuwur, tabung deteksi geni, lan liya-liyane. Kabeh tabung disertifikasi CE lan RoHS, lan tabung pangan bahan sing FDA certified. Tabung kita kualitas apik lan rega murah, sing disambut dening pelanggan ing macem-macem industri.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tabung jalinan PVC LANG CHI digawe saka bahan PVC bahan pangan sing ramah lingkungan lan benang nilon sing dikuatake kanthi kekuatan dhuwur. Bolong sing digawe saka serat nilon dipasang ing antarane tembok selang sing mulus, dadi luwih fleksibel, tahan deformasi lan tahan patah.

Kaping pisanan, tabung braided PVC nduweni struktur sing kuwat, tabung sing dikuatake serat PVC digawe saka bahan PVC sing berkualitas lan serat nilon, biasane transparan, ora ana ambune, kanthi resistensi erosi sing apik lan tahan nyandhang. Sareh, PVC braided tabung punika ekonomi lan fleksibel, karo radius mlengkung apik lan struktur internal Gamelan, kang bisa nggawe aliran materi tanpa watesan, lan digunakake digunakake ing transportasi banyu, lenga, gas, pangan, etc. resistance cuaca apik, alus papat mangsa, anti-ultraviolet, anti-tuwa, awet lan gampang kanggo njaga.

Layanan kita:

1. Desain kemasan

Kita duwe tim desain independen sing bisa mbantu para pelanggan ngrancang lan nggawe kemasan pesenan.

2. Produk layanan OEM

Kita ndhukung layanan OEM lan kita bisa gawé produk miturut ukuran, diameteripun, materi, werna lan liyane.

3. Tim pelanggan profesional

Kita duwe tim layanan pelanggan profesional, apa sadurunge, sajrone utawa sawise dodolan, kabeh pitakonan sampeyan bakal entuk umpan balik langsung.

4. Sampel gratis

Kita bisa nyedhiyani conto gratis, mung ngirim alamat, nomer telpon lan nomer akun Kurir lan kita bakal ngirim conto kanggo sampeyan sanalika bisa.

Parameter produk

jeneng

PVC braided tube

Bahan

PVC food grade

Cairan

Udara, cairan liyane

Suhu cairan

-20 ℃ ~ + 70 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

1,5 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi


Fitur: LANG CHI PVC braided tabung alus ing kabeh musim, non-beracun lan hambar, resistance nyandhang dhuwur, resistance regangan, anti-tuwa. tembok njero alus. fluidity apik, halogen-free.

Aplikasi: Iki ditrapake kanggo robotika, manufaktur mobil, peralatan pneumatik, mesin tekstil, peralatan kemasan lan vakum.

Rincian Produksi

Tabung jalinan PVC LANG CHI minangka selang bahan pangan sing ora beracun, ora ana ambune, lan transparan. Ing produksi, garis warna ditambahake ing permukaan selang supaya katon luwih apik. Prodhuk teka ing macem-macem ukuran lan specifications, lan sampeyan uga bisa milih werna, bahan, lan serat kanggo cocog peralatan. Kita nyedhiyakake desain OEM miturut syarat sampeyan.


Hot Tags: PVC Braided Tube, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept