Ngarep > Produk > Tabung liyane > Food Grade PVC Steel Wire Tube
Food Grade PVC Steel Wire Tube

Food Grade PVC Steel Wire Tube

LANG CHI minangka pemasok tabung kawat baja PVC kelas panganan skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing tabung pneumatik kanggo akèh taun. Wis pirang-pirang taun, Langchi tansah netepi prinsip "kualitas pisanan, pelanggan luwih dhisik" lan terus-terusan ngluncurake produk sing berkualitas lan terjangkau ing pasar. Selang plastik kita uga digunakake ing macem-macem industri, kayata otomatisasi industri, manufaktur otomotif, industri semikonduktor, industri medis, lan liya-liyane. Ing kene, kita ngarep-arep supaya sampeyan bisa dadi mitra.

Model:PVCG

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

1. Pengenalan produk

LANG CHI iki paling anyar pangan kelas PVC tabung kawat baja digawe saka bahan pangan PVC bahan sintetik lan dhuwur-kekuatan kabel galvanis logam. Ora ngemot plasticizer ortho benzene lan bisa digunakake kanggo ngeterake susu, omben-omben, bir, minyak sing bisa dipangan, lan liya-liyane.

1. Cocog kanggo nyedhot lan transportasi banyu, lenga, lan bubuk ing pabrik lan produksi tetanèn, cocok kanggo lingkungan kerja intensitas dhuwur kayata pasir lan bledug nyedhot lan discharge.

2. Pilih bahan PVC bahan pangan fleksibel karo dikiataken kabel baja spiral nang tembok pipe kanggo resistance meksa luwih. Awak tabung transparan lan transportasi cairan internal bisa dideleng.

3. Kemampuan adaptasi sing apik kanggo kahanan cuaca sing atos lan lingkungan tekanan negatif, radius mlengkung cilik, resistensi nyandhang, resistensi UV, lan resistensi tuwa.

4. Asam lan alkali resistance, resistance karat, lan resistance kimia apik.

5. Iku tahan kanggo kurang Suhu lan bisa njaga keluwesan apik malah ing -10 ℃.



2. Parameter produk

jeneng

Tabung kawat baja PVC food grade

Bahan

Bahan sintetik PVC food grade, kawat logam galvanis berkekuatan tinggi

Cairan

Banyu, lenga, gas, bledug, lsp

Suhu cairan

-10~+60

Tekanan kerja maksimaling 20℃)

0,8-1,0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

 


3. Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: Bahan bahan panganan sing transparan lan ora ana ambune, kanthi tembok njero alus sing gampang diangkut, kuat lan tahan lama, tanpa mlengkung utawa lempitan, lan bisa njaga mlengkung sanajan ing -10 ℃. Kawat baja spiral sing dipasang kanggo resistensi tekanan sing luwih gedhe.

Aplikasi: Mesin panganan minuman lan bir, mesin pompa banyu pertanian, depot minyak, peralatan petrokimia, peralatan pertambangan industri, lan nyedhot lan ngeculake cairan, gas, produk minyak, lan bledug ing lapangan manufaktur.


4. Rincian Produksi

Langchi food grade PVC steel pipe wire nduweni awak transparan, dipasang karo emas galvanis spiral kekuatan dhuwur, tembok jero sing alus, ora ana turahan, gampang di resiki, lan trep kanggo mirsani aliran cairan. Gampang ditekuk, kanthi keluwesan lan keluwesan sing apik. Bisa dilengkapi konektor cepet bahan kebersihan panganan, konektor flange, lsp.


Hot Tags: Food Grade PVC Steel Wire Tube, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept