Ngarep > Produk > Tabung liyane > Tabung Semprotan
Tabung Semprotan
  • Tabung SemprotanTabung Semprotan
  • Tabung SemprotanTabung Semprotan
  • Tabung SemprotanTabung Semprotan
  • Tabung SemprotanTabung Semprotan

Tabung Semprotan

Ningbo Langchi New Materials Technology Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen tabung semprotan lan pemasok sing apik ing China. Kita duwe spesialisasi ing produksi tabung PU, tabung PA, tabung PE, tabung PVC, tabung PFA, tabung FEP, tabung PTFE, tabung TPV lan tabung PP suwene 15 taun lan ngekspor produk menyang pirang-pirang negara lan wilayah kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas apik lan layanan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tabung semprotan berkualitas tinggi ditawakake pabrikan Cina LANG CHI, sing wis lulus sertifikasi CE lan ROHS. Tabung semprotan (uga dikenal minangka tabung cat) dipérang dadi tabung semprotan ekonomi lan tabung semprotan presisi.

Tabung Semprotan Irit

Bahan: Polyurethane + PA11

Ketebalan: 90A + 60D

Cairan: banyu, udara, cat, pelarut

Suhu cairan: -20 ℃ - + 60 ℃

Fitur: Kinerja insulasi sing apik, kanthi efektif bisa nyegah bocor voltase dhuwur. resistance karat apik.

Applied kanggo pangiriman Paint, digunakake digunakake ing bedhil semprotan manual, bedhil semprotan otomatis. barel meksa, robot etc kanggo transportasi Paint.

Precision Spray Tube

Bahan: Polyurethane + PA11

Ketebalan: 90A + 60D

Cairan: banyu, udara, cat, pelarut

Suhu cairan: -20 ℃ - + 70 ℃

Fitur: resistance karat apik, resistance suhu banyu dhuwur, keluwesan apik, resistance lempitan, anti-tuwa, umur layanan dawa.

Applied kanggo industri otomotif lan ngirim cat.

Layanan kita:

Apa sampeyan milih produk saiki saka katalog produk utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa takon pusat layanan pelanggan kanggo syarat tuku, banjur kita bisa gawé tabung khusus miturut gambar utawa conto sampeyan. Sawise produk dikonfirmasi, kita bakal menehi conto barang sadurunge produksi.

Sajrone proses produksi, kita bakal ngontrol kualitas produk kanthi ketat. Yen duwe masalah kualitas, kita bakal menehi ganti rugi.

Babagan layanan sawise-sales, kita uga nindakake sing paling apik kanggo njamin hak lan kapentingan sampeyan.

Parameter produk

Model

0425

0604

0805

0906

1065

1108

1208

1611

Cairan

banyu, udara, cat, pelarut

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

1.0 MPa

Radius lentur minimal

15 mm

20 mm

30 mm

35 mm

40 mm

45 mm

50 mm

75 mm

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: resistensi nyandhang dhuwur, tahan karat, tahan bledosan lan tahan kompresi, lsp.

Aplikasi: transportasi Paint, transportasi Cairan (banyu, lenga, gas), pribadi hydraulic, etc.

Rincian Produksi

Bahan jero tabung: Nylon PA11

Sampul: Polyurethane

Lumahing: Gamelan

Werna: Ireng, putih, abang, ijo, kuning, biru lsp.


Hot Tags: Tabung Semprotan, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept