Ngarep > Produk > Tabung liyane

China Tabung liyane Produsen, Supplier, Pabrik

LANG CHI minangka produsen lan pemasok berpengalaman sing utamane ngasilake tabung liyane sing berkualitas tinggi lan tabung berbentuk khusus. Perusahaan kita dumunung ing Zonghan Street, Cixi City ing South Bank of Hangzhou Bay Bridge, jejer karo Pelabuhan Ningbo, pelabuhan internasional, kanthi transportasi sing trep lan cepet liwat darat, banyu lan udhara. Perusahaan kasebut duwe luwih saka 100 buruh teknis sing berpengalaman ing 24 jalur produksi, 10 wong QC, bengkel sing resik, gudang bahan mentah, gudang produk rampung, ruang makan, ruang sampel, ruang konferensi, kantor, laboratorium independen lan tim R&D.


Tabung liyane kalebu tabung PE, tabung PVC bahan pangan, tabung braided PVC, tabung semprotan, lsp. Amarga sifat materi sing beda, saben jinis tabung nduweni ciri dhewe. tabung PE nduweni kinerja hygienic apik, resistance karat, darmabakti kanggo produk banyu ngombé, kayata dispenser banyu, purifiers banyu, etc. Semprotan tabung wis jampel apik lan resistance karat, digunakake ing transportasi lapisan. Tabung PVC bahan pangan nduweni keluwesan sing apik lan transparansi sing dhuwur, lan cocog karo sertifikasi FDA. PVC braided tabung wis resistance nyandhang apik, resistance tensile lan resistance tuwa. Iki digunakake ing manufaktur mobil, peralatan pneumatik, mesin tekstil, lan liya-liyane. Diekspor menyang pirang-pirang negara ing saindenging jagad. Pasar kita kalebu China, Rusia, Asia Tenggara, Amerika Utara, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane.


LANG CHI wis diadopsi jaminan produk lengkap lan efektif lan protokol jaminan kualitas, lan wis liwati ISO9001 lan IATF16949 sistem verifikasi Manajemen kualitas. Kita uga duwe operasi lengkap lan efektif saka sistem keamanan, nggunakake mode manajemen 5S lan sistem deteksi otomatis majeng. Insinyur lan tim teknis sing berpengalaman bisa ngrancang, ngembangake lan ngenalake produk anyar menyang pasar saben taun. Ing wektu sing padha, perusahaan terus nandur modal sumber daya R&D ing tim R&D, terus ngoptimalake produk lan nambah kualitas produk, supaya produk kita duwe daya saing sing apik ing pasar. Wiwit panyiapan LANG CHI, kita wis aktif lan banget kasil melu ing PTC Shanghai, Hannover Messe, Turkey Industrial Exhibition. Sikap profesional kita wis entuk pangenalan lan apresiasi saka pelanggan ing omah lan ing luar negeri.

Ing cendhak, produk, layanan lan cara manajemen LANG CHI terus-terusan nggawa anyar liwat lawas, lan kemampuan kanggo nyukupi kabutuhan warna pelanggan wis meningkat. Usaha kanggo nggayuh merek produk sing padha ing saindenging jagad lan nggawe maksimal keuntungan pelanggan minangka upaya sing langgeng. Muga-muga bisa nggawe hubungan bisnis sing apik karo sampeyan liwat kerjasama sing tulus!


View as  
 
TPV Braided Tube

TPV Braided Tube

LANG CHI minangka produsen tabung kepang TPV skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis specialized ing tabung plastik & pipe shaped khusus kanggo akèh taun. Produk kita duwe kauntungan rega sing apik lan kauntungan kualitas, dene produk kasebut diekspor menyang Korea Selatan, Amerika Serikat, Rusia, Jerman, India lan negara lan wilayah liyane. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China, welcome kanggo hubungi kita ing sembarang wektu.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Food Grade PVC Steel Wire Tube

Food Grade PVC Steel Wire Tube

LANG CHI minangka pemasok tabung kawat baja PVC kelas panganan skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing tabung pneumatik kanggo akèh taun. Wis pirang-pirang taun, Langchi tansah netepi prinsip "kualitas pisanan, pelanggan luwih dhisik" lan terus-terusan ngluncurake produk sing berkualitas lan terjangkau ing pasar. Selang plastik kita uga digunakake ing macem-macem industri, kayata otomatisasi industri, manufaktur otomotif, industri semikonduktor, industri medis, lan liya-liyane. Ing kene, kita ngarep-arep supaya sampeyan bisa dadi mitra.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tabung Deteksi Kebakaran

Tabung Deteksi Kebakaran

Minangka Produsèn tabung plastik profesional, LANG CHI bakal nyedhiyani sampeyan karo cukup diregani lan kualitas dhuwur tabung deteksi geni. Produk kita duwe sertifikasi ISO9001 lan IATF16949 lan duwe persediaan akeh. Sampeyan bisa yakin kanggo tuku tabung plastik sing dibutuhake saka pabrik kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tabung PVC Jalinan

Tabung PVC Jalinan

Founded in 2012, LANG CHI punika PVC profesional produsen tabung braided nggabungake R&D, produksi, dodolan lan perdagangan internasional. Kita uga ngasilake macem-macem tabung plastik lan tabung khusus, kalebu tabung PU, tabung nilon PA, tabung PE, tabung spiral, tabung teflon, tabung banyu suhu dhuwur, tabung deteksi geni, lan liya-liyane. Kabeh tabung disertifikasi CE lan RoHS, lan tabung pangan bahan sing FDA certified. Tabung kita kualitas apik lan rega murah, sing disambut dening pelanggan ing macem-macem industri.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Tabung Semprotan

Tabung Semprotan

Ningbo Langchi New Materials Technology Co., Ltd. minangka salah sawijining produsen tabung semprotan lan pemasok sing apik ing China. Kita duwe spesialisasi ing produksi tabung PU, tabung PA, tabung PE, tabung PVC, tabung PFA, tabung FEP, tabung PTFE, tabung TPV lan tabung PP suwene 15 taun lan ngekspor produk menyang pirang-pirang negara lan wilayah kanthi dhukungan teknis sing kuat, kualitas apik lan layanan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Food Grade PVC Tube

Food Grade PVC Tube

Ningbo Langchi New Materials Technology Co., Ltd. minangka pabrik Tube PVC Food Grade ing China wiwit taun 2012. Kita duwe buruh teknis profesional lan staf sing berpengalaman, kapan wae kanggo nyedhiyakake layanan sing wicaksana, lan ngontrol kualitas produk kanthi ketat. . Produk kasebut didol kanthi apik ing kabeh provinsi lan kutha ing China, lan uga diekspor menyang pelanggan ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane. Kita uga nampa pesenan saka O E M lan O D M. Ngupayakake maksimalisasi keuntungan pelanggan minangka usaha sing langgeng. Kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis sing apik karo sampeyan liwat kerjasama sing tulus.

Waca liyaneKirim Pitakonan
Sugeng rawuh ing grosir Tabung liyane saka perusahaan kita - LANG CHI. Pabrik kita minangka pabrikan lan pemasok Tabung liyane ing China. We look nerusake kanggo bisa karo sampeyan, lan kita nyedhiyani layanan selaras kanggo sampeyan. Sampeyan olèh borong produk saka pabrik kita.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept