Ngarep > Produk > Tabung liyane > Tabung PE
Tabung PE
  • Tabung PETabung PE
  • Tabung PETabung PE
  • Tabung PETabung PE
  • Tabung PETabung PE

Tabung PE

LANG CHI minangka produsen lan pemasok tabung PE skala gedhe ing China. Kanthi tim riset lan pangembangan sing kuwat, teknologi terkemuka lan peralatan uji sing dipercaya, kita bisa nyedhiyakake produk sing nyaman, dipercaya lan aman.Produk utama kalebu tabung PU, tabung PA, tabung PE, tabung PVC, tabung PFA, tabung FEP, tabung PTFE , TPV tabung lan PP tabung lan layanan OEM & ODM, etc. Kita goal kanggo mbangun kerjasama apik karo pelanggan kanggo nggawe kahanan win-win.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI rega murah PE tabung iki Highly populer ing antarane pelanggan lan wis Applied ing macem-macem industri. Wis kaluwihan ing ngisor iki:

1. Properti higienis sing apik, tahan korosi, ora beracun, ora ana lapisan skala, ora ana bakteri, akeh digunakake ing produk banyu ngombe.

2. Kualitas stabil, umur layanan dawa

Lumahing tabung PE warata, Gamelan, lan wis apik poto-lubrication. Mulane, pipa PE ora gampang kena pengaruh faktor eksternal kayata oksidasi lan radiasi ultraviolet, lsp.

3. Rega murah, sing bisa ngirit biaya.

4. Kapadhetan kurang

Ringan, tahan nyandhang, keluwesan sing apik, elastisitas sing kuat, lsp.

5. kekuatan compressive dhuwur

tabung PE nduweni kekuatan compressive dhuwur lan bisa tahan gas gedhe lan meksa Cairan. Tembok njero tabung PE lancar, lan resistensi cairan sing dikirim relatif cilik. Sajrone proses ngirim cairan, ora bakal akeh kerugian.

6. Gampang instalasi

Instalasi tabung PE relatif prasaja lan ora mbutuhake alat utawa peralatan khusus. Kajaba iku, apa dipasang kanthi horisontal utawa vertikal, tabung PE  awet lan gampang dijaga lan diresiki.

Kawigatosan:

Kanggo supaya tabung rubbing, nduwurke tumpukan, mbungkus lan ekstra ndawakake, digunakake tabung bakal bedamaged lan mengaruhi meksa apa.

Ati-ati nalika suhu sekitar utawa suhu cairan luwih saka 60C, suhu dhuwur bakal nyebabake nyuda tekanan bledosan lan bebaya pecah.

Parameter produk

jeneng

tabung PE

Bahan

Poliethelin

Cairan

Udara, banyu

Suhu cairan

-20 ℃ ~ + 60 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

0,8 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: tabung PE nduweni entheng, tahan nyandhang, keluwesan sing apik, elastisitas sing kuat, kinerja kebersihan sing apik, tahan korosi, lsp.

Aplikasi: Industri pemurnian banyu, transportasi bahan bakar, sistem irigasi, lsp.

Rincian Produksi

Tabung PE kasedhiya kanggo medium udara, banyu, lsp.

Lumahing tabung PE rata lan lancar, materi kasebut ora beracun lan ramah lingkungan, tanpa nyebabake polusi.

Kemasan lan logo bisa disesuaikan.



Hot Tags: Tabung PE, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept