Ngarep > Produk > Tabung liyane > Food Grade PVC Tube
Food Grade PVC Tube
  • Food Grade PVC TubeFood Grade PVC Tube
  • Food Grade PVC TubeFood Grade PVC Tube

Food Grade PVC Tube

Ningbo Langchi New Materials Technology Co., Ltd. minangka pabrik Tube PVC Food Grade ing China wiwit taun 2012. Kita duwe buruh teknis profesional lan staf sing berpengalaman, kapan wae kanggo nyedhiyakake layanan sing wicaksana, lan ngontrol kualitas produk kanthi ketat. . Produk kasebut didol kanthi apik ing kabeh provinsi lan kutha ing China, lan uga diekspor menyang pelanggan ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane. Kita uga nampa pesenan saka O E M lan O D M. Ngupayakake maksimalisasi keuntungan pelanggan minangka usaha sing langgeng. Kita ngarep-arep bisa nggawe hubungan bisnis sing apik karo sampeyan liwat kerjasama sing tulus.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI minangka produsen profesional, kita pengin menehi sampeyan kualitas tinggi Food Grade PVC Tube. Iki digawe saka polivinil klorida, lan kasedhiya kanggo medium banyu, cairan non-korosif umum.

Penampilan: alus, elastisitas dhuwur, entheng, transparansi dhuwur, katon ayu.

Kinerja: tahan lama, tahan cuaca, resistensi babagan, anti-tuwa, tahan abrasi, radius lentur cilik, tembok njero alus, likuiditas apik.

Sifat tekanan: ora ana tekanan utawa tekanan rendah, tekanan negatif.

Aplikasi:

• Pumps peristaltik

• garis coolant kondensor

• Laboratorium lan karya riset

• Transfer uap

• Pabrik / transfer media

• Pangolahan pangan / wedang

• Dolanan

Pènget:

Ora bisa diselehake ing lingkungan suhu dhuwur, suhu dhuwur bakal nyebabake bebaya pecah.

Ora bisa ngliwati cairan korosif kayata asam kuat, alkali, lan pelarut organik.

Parameter produk

jeneng

Food Grade PVC Tube

Bahan

PVC

Kekerasan

60A-100A

Cairan

Banyu, cairan non-korosif umum

Suhu cairan

-15 ℃ ~ + 60 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

Mangga kontak karo kita

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: Food Grade PVC Tube digunakake bahan baku PVC kualitas dhuwur ketemu syarat pangan-bahan. Produk karo Odorless, non-beracun, transparan dhuwur, halogen free, etc.

Aplikasi: Pangolahan panganan / minuman, Dolanan, Pabrik / transfer media, Lab lan riset, lsp.

Rincian Produksi

LANG CHI Food Grade PVC Tube digunakake bahan baku PVC kualitas dhuwur ketemu syarat pangan-bahan. Produk kanthi kualitas dhuwur lan luwih awet, kanthi keluwesan kekuatan dhuwur lan transparansi sing dhuwur. Yen sampeyan kasengsem, sampeyan bisa ngunjungi toko lan mriksa katalog produk. We offer layanan sampel free kabeh produk, please send inquiry kanggo rincian liyane.


Hot Tags: Tabung PVC Food Grade, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept