Ngarep > Produk > Tabung Fluororesin Kab > Tabung PVDF Kab
Tabung PVDF Kab
  • Tabung PVDF KabTabung PVDF Kab
  • Tabung PVDF KabTabung PVDF Kab

Tabung PVDF Kab

LANG CHI minangka produsen lan pemasok tabung PVDF skala gedhe ing China. Kita wis spesialis ing macem-macem tabung plastik lan tabung khusus-shaped kanggo akèh taun. Perusahaan kasebut duwe macem-macem spesifikasi produk, lan kabeh jinis produk duwe sertifikat CE lan RoHS. Produk kita ora mung populer ing China, nanging uga diekspor menyang Korea Selatan, Argentina, Rusia, Amerika Serikat, Jerman, lan negara liya, lan disambut dening pelanggan domestik lan manca. We welcome sampeyan hubungi kita ing sembarang wektu kanggo rincian produk lan katon nerusake kanggo kerjo bareng karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI tabung PVDF kualitas apik extruded saka resin polyvinylidene fluoride. Ing babagan sifat materi, PVDF (polyvinylidene fluoride) minangka termoplastik kanthi resistensi kimia khusus. Iku polimer fluorinated universal, lan kekuatan lan kateguhan sing dibayangke ing tensile lan impact strength.The tensile kekuatan kaping pindho saka polytetrafluoroethylene, lan kekuatan compressive enem kaping polytetrafluoroethylene. Ketahanan nyandhang padha karo nilon. PVDF nduweni resistance banget kanggo creep lan lemes. Ing wilayah ngendi beban-prewangan penting, PVDF fluoropolymers kaku lan tahan kanggo creep ing mechanical kaku lan mbukak. Uga digunakake ing aplikasi sing mbutuhake kemurnian paling dhuwur, kekuatan, resistance solvent, asam, alkali, lan resistance panas. Dibandhingake karo polimer fluorinated liyane, titik leleh sawijining relatif kurang, bab 177 ℃, nggawe luwih gampang kanggo nyawiji. Dibandhingake karo polimer fluorinated liyane, kapadhetan kurang (1.78g / cm) lan biaya murah. Bisa digunakake minangka insulator kanggo produk pipa, lembaran, pipa, film, lembaran, lan kabel berkualitas tinggi.

Tabung PVDF nduweni rantai molekul sing rapet, ikatan hidrogen sing kuwat, tahan nyala alami, lan kristalinitas saka 65% nganti 78%. Karakteristik sing luar biasa yaiku kekuatan mekanik sing dhuwur, tahan cuaca, tahan UV, lan tahan radiasi. Bisa digunakake ing njaba kanggo wektu sing suwe tanpa perawatan. Tahan panas sing apik, ora gampang kobong, suhu panggunaan jangka panjang -55 ℃ ~ 175 ℃, lan kekuatan dielektrik sing dhuwur. Wis stabilitas kimia apik, resistance karat, lan ora corroded dening asam, alkalis, oksidan kuwat, lan halogen ing suhu kamar. Iki digunakake kanthi akeh ing elektronik lan listrik, medis, semikonduktor, konstruksi, aeroangkasa, lan transportasi cairan asam lan alkali.

Parameter produk

jeneng

tabung PVDF

Bahan

Vinylidene fluoride homopolimer

Cairan

Udara, banyu, pelarut, asam kuwat, alkali kuwat

Kekerasan

65D

Suhu cairan

-55 ℃ ~ + 175 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

Mangga hubungi kita

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi


Fitur: LANG CHI PVDF tabung nduweni kemurnian dhuwur lan udan kurang, resistance karat, kekuatan mechanical apik lan kateguhan, anti-ultraviolet lan radiation, lan meets standar FDA.

Aplikasi: Iki digunakake akeh ing elektronik lan listrik, medis, semikonduktor, konstruksi, aeroangkasa, lan industri kimia.

Rincian Produksi

Tembok njero lan njaba tabung PVDF alus, rata, lan resik; Werna semi transparan utawa putih susu (ditemtokake dening kekandelan tembok), tahan kanggo pembakaran, suhu dhuwur lan kurang. Tabung PVDF bisa ngliwati udara, banyu, pelarut kimia, asam lan basa sing kuwat, kanthi kemurnian dhuwur lan kinerja udan sing kurang.



Hot Tags: Tabung PVDF, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept