Ngarep > Produk > Tabung Fluororesin Kab > Tabung PTFE Kab
Tabung PTFE Kab
  • Tabung PTFE KabTabung PTFE Kab
  • Tabung PTFE KabTabung PTFE Kab
  • Tabung PTFE KabTabung PTFE Kab

Tabung PTFE Kab

LANG CHI minangka pabrikan lan pemasok Cina sing utamane ngasilake tabung PTFE kualitas unggul kanthi pengalaman pirang-pirang taun. We njaluk Highly ngalembana saka kita pelanggan karo kualitas paling apik lan layanan anget. Muga-muga bisa mbangun hubungan bisnis karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI minangka produsen lan pemasok tabung PTFE profesional ing China, sampeyan bisa yakin manawa macem-macem tabung plastik grosir lan disesuaikan saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune. Tabung PTFE uga disebut tabung Teflon, amarga kinerja sing apik, tabung PTFE bisa digunakake kanggo meh kabeh pelarut industri, bahan kimia, lan bahan korosif.

Kaluwihan:

• Range suhu layanan banget sudhut, resistance suhu dhuwur lan kurang apik.

• Resistance tuwa

tabung PTFE bisa kapapar ozon lan suryo srengenge kanggo dangu lan ora gampang kanggo tuwa, wis umur layanan dawa.

• stabilitas kimia banget

Inert kanggo umume bahan kimia lan pelarut, tahan kanggo asam kuat lan alkali, ora sesambungan karo macem-macem pelarut organik.

• Ora lengket

Amarga struktur molekul sing unik lan polaritas permukaan sing cilik, ora tundhuk karo zat umum.

• Insulasi listrik sing apik banget

PTFE minangka bahan insulasi sing apik kanthi kekuatan dielektrik sing dhuwur lan resistensi volume.

• entheng:

Dibandhingake karo tabung logam, tabung PTFE luwih entheng lan luwih gampang diangkut lan dipasang.

• Non-beracun:

Tabung PTFE ora ngemot pengisi utawa plastik, bakal ana polusi cairan sing digawa. Non-beracun lan tanpa rasa, kanthi inersia fisiologis, ora mbebayani kanggo manungsa lan lingkungan.

Liyane:


1. Peralatan Produksi

Kita duwe mesin ekstrusi, feeder terpusat, mesin pengepakan, mesin coiling tabung, mesin penggulung lan pengikat kawat otomatis, chille industri, peralatan tangki banyu, pompa jet, ac centrifugal blower inle tunggal, ruang uji penuaan UV, mesin uji tarik, mesin uji tekanan , stasiun tekanan negatif vakum, mesin uji pembakaran horisontal lan vertikal, lsp.

2. Pangiriman cepet

Umume produk ana ing saham. Pesenan cilik bisa dikirim sajrone 15 dina. Kita bakal ngirim barang kanthi UPS, DHL, TNT, Fedex, Oversea shippment utawa forwarder liyane, kabeh nganggo nomer pelacakan.

Parameter produk

jeneng

tabung PTFE

Bahan

Polytetrafluoroethylene

Cairan

Udara, banyu, lenga, asam kuwat, alkali kuwat

Suhu cairan

-40 ℃ ~ + 260 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

Mangga hubungi kita

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi


Fitur: resistance suhu dhuwur lan kurang lan kinerja ngusapake, resistance karat super lan stabilitas kimia, etc.

Aplikasi: tabung PTFE digunakake digunakake ing lengan kawat, lengan karat, lengan insulasi, transmisi pipa gas lan cair lan lengan throttle otomotif, peralatan semprotan cat. Iki uga ditrapake kanggo pertahanan nasional, kimia, farmasi, petroleum, elektronik, telekomunikasi, tekstil, otomotif, aeroangkasa lan industri peralatan, lsp.

Rincian Produksi



Penampilan tabung PTFE iku putih susu, kanthi penampilan sing mulus lan ora lengket.

Werna: Biasane digunakake putih susu, ireng, abang, ijo lan dhukungan liyane kanggo kustomisasi.

Model: 0425,0604,0806,1075,1008,1209,1612,1613, lsp. Customizable miturut syarat.


Hot Tags: Tabung PTFE, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept