Ngarep > Produk > Tabung Fluororesin Kab > PFA Corrugated Tube
PFA Corrugated Tube
  • PFA Corrugated TubePFA Corrugated Tube
  • PFA Corrugated TubePFA Corrugated Tube
  • PFA Corrugated TubePFA Corrugated Tube

PFA Corrugated Tube

LANG CHI minangka produsen lan pemasok sing utamane mrodhuksi tabung bergelombang PFA sing tahan lama kanthi pengalaman produksi 12 taun. Produk kita duwe kualitas apik lan rega terjangkau. Dheweke ora mung populer ing China, nanging uga diekspor menyang Rusia, Amerika Serikat, Jerman, Argentina, Korea Selatan lan negara lan wilayah liyane. We look nerusake kanggo dadi partner long-term ing China.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI PFA tabung corrugated nduweni stabilitas kimia banget lan resistance karat. Saliyane logam alkali molten, trifluoride klorin, pentafluorida klorin, lan fluorida cair, bisa nolak kabeh bahan kimia liyane. Uga nduweni properti sealing, pelumasan dhuwur, non adhesion, insulasi listrik, kemampuan anti-tuwa sing apik, lan tahan suhu sing apik.

Cathetan:

Non lengket, anti banyu, tahan lenga, Gamelan, ora scaling nang lan njaba tembok tabung, jampel dhuwur.

Ing 60HZ 60MHZ, konstanta dielektrik yaiku 2.1

Resistance volume> 1018ΩM

Rintangan lumahing> 2X1013ΩM

Arc resistance> 165 detik, ora bocor.

Mung ing suhu dhuwur bisa fluorine lan logam alkali ngalami reaksi kimia karo, lan ora duwe efek ing kabeh asam organik anorganik lan basa liyane.

Tingkat panyerepan banyu kurang <0,01%

Non flammability: Ora bakal kobong ing udara (indeks oksigen> 95VOL.%)

Transparansi dhuwur: indeks bias paling murah ing antarane bahan plastik.

Rintangan iklim: bisa kena ozon lan suryo srengenge nganti suwe.

tabung corrugated PFA digunakake digunakake ing semikonduktor, photovoltaic, aerospace, Manufaktur kristal Cairan, pharmaceutical lan industri kimia.

Parameter produk

jeneng

PFA tabung bergelombang

Bahan

PFA

Cairan

Udara, banyu, asam kuwat lan alkali, pelarut kimia, lsp.

Suhu cairan

-40 ℃ ~ + 260 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

1.0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi


Fitur: PFA tabung corrugated nduweni resistance kimia, resistance dhuwur lan kurang suhu, transparan dhuwur, visibilitas, kinerja mlengkung banget, non adhesion, non adsorption, nyandhang resistance, resistance jampel dhuwur, risak lan dielektrik.

Aplikasi: Digunakake ing semikonduktor, photovoltaic, aerospace, manufaktur kristal cair, industri farmasi lan kimia, lsp.

Rincian Produksi


Ing ends saka PFA corrugated tabung Gamelan, lan tengah spiral corrugated, kang wis keluwesan luwih lan transparan dhuwur. Radius mlengkung minimal mundhak kanthi nambah diameter tabung, lan keluwesan dadi luwih cilik. PFA tabung corrugated bisa liwat online, banyu, basa asam kuwat lan pelarut kimia, etc.

Ukuran biasa yaiku 3/8 ", 1/2", 3/4 ", lsp. Macem-macem spesifikasi bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.



Hot Tags: PFA Corrugated Tube, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept