Tabung FEP
  • Tabung FEPTabung FEP
  • Tabung FEPTabung FEP
  • Tabung FEPTabung FEP
  • Tabung FEPTabung FEP
  • Tabung FEPTabung FEP

Tabung FEP

Ningbo Langchi New Materials Technology Co., Ltd. yaiku produsen tabung FEP fluoroplastik lan pemasok ing China. Kita khusus kanggo ngasilake tabung teflon, kayata tabung PFA, tabung FEP, tabung PTFE, kita bisa nyedhiyakake layanan profesional lan rega sing luwih apik kanggo sampeyan. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANGCHI minangka salah sawijining pabrik tabung FEP China sing misuwur, nggabungake R&D, produksi, penjualan lan perdagangan internasional. Perusahaan kita duwe tenaga teknis profesional lan staf sing berpengalaman, sawayah-wayah kanggo nyedhiyakake layanan sing wicaksana, lan ngontrol kualitas produk kanthi ketat.

Tabung FEP (Polytetrafluoroethylene hexafluoropropylene resin sintetik) minangka pilihan ekonomis kanggo aplikasi pipa sing mbutuhake resistensi kimia ing kombinasi karo cahya suhu sing amba, Iku njaga suhu layanan sing terus-terusan 200 ℃. Amarga FEP kebak fluorinated kaya PTFE, iku arang banget inert, nduweni sifat electrical banget, stabilitas kimia dhuwur, gesekan kurang, weathering long term banget, resistance suhu dhuwur lan kurang apik.

Tabung FEP nduweni macem-macem suhu operasi, kanthi suhu panggunaan jangka panjang saka -150 ° C nganti +200 ° C, lan nduweni resistensi sing apik kanggo suhu dhuwur lan kurang.

Tabung FEP bisa nolak erosi macem-macem bahan kimia, kayata asam, alkali, pelarut, oksidan, lan liya-liyane. Lan bisa njaga kinerja sing stabil ing lingkungan asam lan alkali sing kuwat. Amarga resistensi kimia sing luar biasa, digunakake minangka bahan transparan, anti-korosif lan anti-kelet ing bidang kimia, panganan, tekstil lan industri pengepakan.

Kajaba iku, tabung FEP nduweni kajelasan sing dhuwur lan minangka selang plastik sing transparan. Iku anti-tuwa, bisa kena sinar srengenge nganti suwe, lan tahan sinar ultraviolet (ora gampang rapuh).

tabung FEP uga bisa gandheng lan digunakake karo fittings Utas conventional.

Ana pirang-pirang model standar tabung FEP, sing bisa disesuaikan ing macem-macem dawa lan warna kanggo nyukupi kabutuhan sampeyan.

Fitur:

• 100% resin kinerja dhuwur kelas prawan digunakake kanggo nolak kaku cracking

• Kimia inert kanggo paling kimia industri lan pelarut

• Kasedhiya ing coiled, convoluted lan construction panas-nyilikake

• resistance karat

• transmisi UV banget

• permeabilitas kurang

• Non-kobong

• Sifat insulasi listrik sing unggul

• panyerepan Kelembapan saklawasé nul

Parameter produk

jeneng

tabung FEP

Bahan

Polytetrafluoroethylene hexafluoropropylene resin sintetik

Cairan

Udara, banyu, lenga, asam kuwat, alkali kuwat

Suhu cairan

-150 ℃ ~ + 200 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

Mangga hubungi kita

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: tabung FEP nduweni resistance suhu dhuwur lan kurang apik, kinerja ngusapake, resistance karat banget, stabilitas kimia, sifat electrical, gesekan kurang, non-lengket, etc.

Aplikasi: Iki digunakake kanthi wiyar kanggo insulasi lan sarung, komponen listrik, kabel lan sarung kabel lan macem-macem jinis tabung pangiriman pelarut korosif.

Rincian Produksi

Tabung FEP digawe saka resin sintetik polytetrafluoroethylene hexafluoropropylene, kanthi transparansi dhuwur, alus alus, ora lengket, lan flowability apik.



Hot Tags: Tabung FEP, China, Produsen, Pemasok, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept