Tabung ETFE
  • Tabung ETFETabung ETFE
  • Tabung ETFETabung ETFE
  • Tabung ETFETabung ETFE

Tabung ETFE

Didegake ing 2012, LANG CHI minangka salah sawijining pemasok tabung ETFE Cina kanthi pengalaman produksi 12 taun. Produk kita duwe kualitas sing apik banget, lan sawetara proses kalebu pilihan materi, produksi, mbentuk, perakitan, inspeksi, kemasan, lan liya-liyane dikontrol kanthi ketat dening para pekerja teknis profesional. Iki wis entuk pangenalan lan apresiasi produk saka pelanggan domestik lan manca.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI tabung ETFE kualitas dhuwur digawe saka etilena tetrafluoroethylene copolymer. ETFE minangka fluoropolymer sing minangka fluoroplastik paling kuat lan paling angel. Padha ing kimia lan struktur kanggo poliethelin, wis resistance nyandhang luwih dhuwur, resistance impact, lan ngremukake resistance saka PTFE, FEP, lan PFA. Ing 25 derajat Celsius, nduweni kekuatan tarik lan tekanan kerja sing luwih dhuwur tinimbang PTFE, FEP, lan PFA, nanging resistensi kimia luwih winates tinimbang PTFE, FEP, lan PFA. ETFE umume digunakake minangka tabung lapisan ing sabuk kawat, aplikasi film njaba tahan cuaca, lan tank sing mbutuhake bahan kimia khusus lan tahan nyandhang. ETFE nduweni resistance nyandhang dhuwur nalika njaga inertness kimia, lan suhu operasi maksimum 300℉.


Tabung ETFE diprodhuksi dening peralatan ekstrusi termoplastik. Bisa digunakake terus-terusan ing suhu saka -66 ℃ nganti 150 ℃, bisa njaga karakteristik mekanik lan listrik sing stabil, lan tahan kanggo asam kuat lan alkali. Lumahing kasebut alus lan ora kenthel, lan bisa digunakake minangka tabung transportasi cairan viskositas dhuwur, sing ekonomis banget. Kajaba iku, tabung ETFE nduweni resistensi nyandhang dhuwur lan bisa digunakake kanggo wektu sing suwe ing lingkungan gesekan lan nyandhang. Nduwe resistensi dhuwur kanggo umume bahan kimia, saéngga tetep stabil ing pirang-pirang lingkungan korosif kimia. Tabung ETFE nduweni stabilitas apik ing lingkungan suhu dhuwur lan owah-owahan tekanan, lan ora gampang deformasi utawa penjilat. Akhire, tabung ETFE bisa gampang machined lan kawangun, lan cocok kanggo nggawe bagean saka macem-macem wangun lan ukuran. Cocog kanggo aplikasi ing mesin industri, listrik, semikonduktor, manufaktur otomotif, konstruksi lan industri kabel lan kabel.

Parameter produk

jeneng

tabung ETFE

Bahan

Kopolimer etilena tetrafluoroetilena

Kekerasan

72D

Cairan

Udara, banyu, pelarut, asam kuwat lan basa kuwat

Suhu cairan

-66 ℃ ~ + 150 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

1.0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi


Fitur: LANG CHI ETFE tabung nduweni resistance suhu dhuwur lan kurang, resistance karat, resistance mlengkung, resistance nyandhang, non-stickiness apik, resistance radiation, lan meets sertifikasi FDA.

Aplikasi: Digunakake ing laboratorium nuntut, kimia, listrik, semikonduktor, industri otomatisasi mekanik lan industri.

Rincian Produksi

Tabung LANG CHI ETFE nduweni transparansi sing dhuwur, visibilitas sing kuat, lan tundhuk karo sertifikasi FDA. Werna alami tabung transparan, lan kemasan 100 meter saben gulung. Yen sampeyan butuh kustomisasi khusus, hubungi perusahaan kita lan kita bakal mangsuli sampeyan sajrone 24 jam.


Hot Tags: Tabung ETFE, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept