Ngarep > Produk > Tabung PU > PU Multi Row Spiral Tube
PU Multi Row Spiral Tube
  • PU Multi Row Spiral TubePU Multi Row Spiral Tube
  • PU Multi Row Spiral TubePU Multi Row Spiral Tube
  • PU Multi Row Spiral TubePU Multi Row Spiral Tube
  • PU Multi Row Spiral TubePU Multi Row Spiral Tube

PU Multi Row Spiral Tube

LANG CHI minangka produsen tabung spiral multi baris PU Cina lan pemasok. Kajaba iku, ana uga tabung PFA resin fluorine, tabung FEP, tabung PVDF, tabung ETFE, tabung banyu PUR, tabung tahan api lapisan ganda PU, tabung tahan api telung lapisan PU, tabung deteksi geni, tabung benang kepang PU, nilon tabung, nilon multi-inti tabung, etc. Produk iki utamané dipigunakaké ing industri kayata Manufaktur mobil, automation industri, mesin pangan, lan industri medical, lan Highly tampi dening macem-macem industri. Marang kita dhaftar sing perlu, lan kita bakal nyedhiyani sampeyan karo iku bener.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI minangka produsen profesional, kita pengin nyedhiyakake tabung spiral multi baris PU berkualitas tinggi. PU multi baris spiral tabung wis tabung sakcara ing loro ends kanggo sambungan gampang saka joints, lan bend saka spiral lan pipe terus Gamelan tanpa crease. Sambungan antarane tabung nyenyet lan ora gampang tiba utawa misah.

Karakteristik produk:

Kejabi properti saka PU Coil Tube lan selang PU Two-Row, nanging uga duwe:

1. Elastisitas sing apik, gampang dioperasi, ngirit ruang.

2. Nresep impact lan nyuda pipo kanggo samubarang kang angel.

3. Keluwesan dhuwur lan radius bend cilik.

4. A sawetara saka sudhut suhu lan tekanan kerja.

5. Non-beracun, tasteless, resistance nyandhang apik lan umur layanan dawa.

6.Warna bisa disesuaikan miturut dikarepake, gampang kanggo ngenali pipa.

7. Sawise dipisahake tabung isih bisa njaga lumahing tabung Gamelan, dijamin sing paling apik sealing property karo peserta.

Panggunaan produk:

1. Bisa digunakake ing otomatisasi kebon, pabrik mobil, lan irigasi pertanian

2. Robot industri, alat pneumatik, bengkel perakitan, pipa pengantar tekanan.

3. Layanan kendaraan lan ngecat omah

Parameter produk

jeneng

PU multi baris spiral tabung

Bahan

Polyurethane

Kekerasan

95A-98A

Cairan

hawa

Suhu cairan

-20 ℃ ~ + 70 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

1.0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: Saliyane karakteristik PU standar lan presisi alus selang multi-baris PU; iku uga nduweni karakteristik kelenturan apik, gampang kanggo babagan, gampang kanggo nggunakake lan ngirit papan.

Aplikasi: Tabung spiral multi-baris PU digunakake ing akeh lingkungan kayata robot industri, alat pneumatik, bengkel perakitan, lan pipa transmisi bertekanan.

Rincian Produksi

PU multi-baris spiral tabung dumadi saka pluralitas selang PU, shaped menyang wangun spiral. Wis macem-macem pilihan werna lan efek visual apik, kelenturan apik, radius mlengkung cilik, sawise misahake bisa njaga lumahing tabung seragam Gamelan, kanggo mesthekake kinerja sealing apik karo peserta. Bisa diproses miturut panjaluk, kanthi kolokasi warna, kombinasi spesifikasi sing padha utawa beda.


Hot Tags: PU Multi Row Spiral Tube, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept