Ngarep > Produk > Tabung PU > Polyester Polyurethane Tube
Polyester Polyurethane Tube
  • Polyester Polyurethane TubePolyester Polyurethane Tube
  • Polyester Polyurethane TubePolyester Polyurethane Tube
  • Polyester Polyurethane TubePolyester Polyurethane Tube
  • Polyester Polyurethane TubePolyester Polyurethane Tube
  • Polyester Polyurethane TubePolyester Polyurethane Tube

Polyester Polyurethane Tube

LANG CHI minangka produsen tabung poliuretan poliester profesional lan pemasok ing China. Produk kita duwe kualitas dhuwur lan rega sing apik, didol kanthi apik ing kabeh provinsi lan kutha ing China, lan uga diekspor menyang pelanggan ing Eropa, Amerika, Asia Tenggara, Timur Tengah lan negara lan wilayah liyane. Muga-muga sampeyan bakal dadi mitra kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI polyester polyurethane tabung iki digawe saka bahan polyester polyurethane, ketemu syarat pangayoman ROHS. Wis kelenturan dhuwur, radius bend cilik mbisakake PU tubing kanggo nembus spasi nyenyet, keluwesan banget lan nyandhang resistance. tabung iki digunakake digunakake ing sambungan pneumatik pipa, automation industri, pribadi pneumatic, vacuumstraws, logam lan produk elektronik sarung pangayoman, etc. Kajaba iku, model, werna lan paket bisa selaras miturut syarat customer. Yen sampeyan kasengsem ing polyester polyurethane tabung, kita bisa nyedhiyani sampel free. Sawise nampa sampel, yen sampeyan wareg karo sampel kita, sampeyan bisa langsung tuku polyester polyurethane tabung saka pabrik LANG CHI.

Kawigatosan:

Ati-ati nalika suhu sekitar utawa suhu fiuid luwih saka 60 ℃, suhu dhuwur bakal nyebabake tabung kanthi masalah retakan tuwa.

Ati-ati nalika lingkungan utawa adi karo corrosivity kuwat kayata asam kuwat, basa kuwat lan solvent kuwat, kamungkinan saka bledosan tabung ana ing lingkungan karat abot.

Panyimpenan sing dawa ing lingkungan sing lembab bakal nyebabake tabung retak amarga hidrolisis.

Parameter produk

jeneng

tabung poliester polyurethane

Bahan

polyester polyurethane

Kekerasan

95A-98A

Cairan

hawa

Suhu cairan

-20 ℃ ~ + 70 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

1.0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: Tabung polyurethane poliester nduweni resistensi tekanan sing apik, tahan cuaca, tahan korosi lan tahan lempitan.

Aplikasi: sambungan pneumatik pipa, otomatisasi industri, alat pneumatik, vacuumstraws, sarung perlindungan produk logam lan elektronik, lsp.

Rincian Produksi

LANG CHI polyester polyurethane tabung duwe kaluwihan saka alus alus, resistance meksa, lan gampang kanggo nggunakake. Umume digunakake kanggo nyambungake pipa pneumatik. Ukuran, warna lan dawa tabung bisa disesuaikan miturut syarat.

Hot Tags: Polyester Polyurethane Tube, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept