Ngarep > Produk > Tabung PU > Food Grade PU Tube
Food Grade PU Tube
  • Food Grade PU TubeFood Grade PU Tube
  • Food Grade PU TubeFood Grade PU Tube
  • Food Grade PU TubeFood Grade PU Tube
  • Food Grade PU TubeFood Grade PU Tube

Food Grade PU Tube

LANG CHI minangka produsen tabung pu bahan panganan skala gedhe lan pemasok ing China. Kita wis spesialis ing tabung plastik kanggo akèh taun. produk kita duwe kualitas unggul lan rega cukup. Yen sampeyan kasengsem ing produk kita, hubungi kita. We tindakake kualitas liyane njamin sing rega kalbu, darmabakti layanan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI food grade PU tabung iki wis lulus sertifikasi CE lan ROHS. Iki digawe saka bahan polieter poliuretan sing berkualitas tinggi lan tundhuk karo standar keamanan pangan.

Kaping pisanan, ora beracun lan ora ana ambune, ora nyebabake polusi, lan nduweni kinerja kebersihan lan safety sing apik. Banjur tabung PU bahan pangan nduweni resistance nyandhang banget lan bisa tahan nyandhang dhuwur-kekuatan sak proses produksi, uga wis resistance karat apik lan urip layanan lengkap. Pungkasan, permukaan tabung PU bahan pangan lancar lan rata, gampang diresiki, lan bisa njaga kondisi sing apik.

Layanan kami:

Apa sampeyan milih produk saiki saka katalog produk utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa takon pusat layanan pelanggan kanggo syarat tuku, banjur kita bisa gawé tabung khusus miturut gambar utawa conto sampeyan. Sawise produk dikonfirmasi, kita bakal menehi conto barang sadurunge produksi.

Sajrone proses produksi, kita bakal ngontrol kualitas produk kanthi ketat. Yen duwe masalah kualitas, kita bakal menehi ganti rugi.

Babagan layanan sawise-sales, kita uga nindakake sing paling apik kanggo njamin hak lan kapentingan sampeyan.

Parameter produk

jeneng

Food grade pu tabung

Bahan

Polieter poliuretan

Kekerasan

95A-98A

Cairan

Udara, banyu

Suhu cairan

-40 ℃ ~ + 70 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

1.0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: Tabung pu bahan pangan nduweni resistensi tekanan sing apik, tahan lipat, resistanoe tuwa, resistensi UV, resistensi hidrolisis, umur layanan dawa, sertifikasi bahan pangan, sertifikasi FDA.

Aplikasi: Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Rincian Produksi

LANG CHI food grade pu tabung kanthi tembok jero sing alus lan kinerja vakum sing apik, keluwesan, gampang ditekuk, tahan hidrolisis, anti-tuwa, tahan UV lan tahan cuaca, lsp.

Kabeh warna, ukuran, dawa, paket, logo bisa disesuaikan. Sugeng rawuh kanggo tuku tabung plastik saka LANG CHI, kita bakal menehi layanan sing paling apik lan pangiriman pas wektune.



Hot Tags: Food Grade PU Tube, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept