Ngarep > Produk > Tabung PU > Soft Polyurethane Tube
Soft Polyurethane Tube
  • Soft Polyurethane TubeSoft Polyurethane Tube
  • Soft Polyurethane TubeSoft Polyurethane Tube
  • Soft Polyurethane TubeSoft Polyurethane Tube
  • Soft Polyurethane TubeSoft Polyurethane Tube

Soft Polyurethane Tube

LANG CHI minangka produsen & pemasok Cina sing utamane ngasilake tabung poliuretan alus sing berkualitas kanthi pengalaman pirang-pirang taun. Pangarep-arep kanggo nggawe kerjasama apik karo sampeyan.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tabung polyurethane alus LANG CHI iki dilengkapi garansi 1 taun. Iku digawe saka polyurethane, kang wis diprodhuksi kanggo syarat standar industri, kang gampang kanggo nginstal lan njaga.

Karakteristik tabung polyurethane alus iku macem-macem.

Sepisanan, wis kelenturan apik lan kateguhan dhuwur, njogo negara asli nalika mlengkung lan twisting, ora rentan kanggo deform, bisa tahan karya meksa dhuwur, ora gampang kanggo break. Kapindho, tabung polyurethane alus uga nduweni resistensi cuaca sing kuwat lan uga tahan kanggo faktor lingkungan kayata UV, ozon, lan komposisi atmosfer, sing menehi umur layanan sing dawa. Pungkasan, nduweni tahan korosi lan tahan nyandhang sing apik, lan bisa digunakake kanthi normal ing lingkungan kerja sing kompleks tanpa gagal amarga nyandhang.

Tabung polyurethane alus iki digunakake digunakake ing selang vakum, selang chain seret, sambungan pneumatik pipa, automation industri, pribadi pneumatic, logam lan produk elektronik sarung pangayoman, etc.

Sertifikat kita:

LANGCHI wis disertifikasi ISO 9001: Sistem Verifikasi Manajemen Kualitas 2015 lan Sistem Manajemen Kualitas IATF16949:2016, lulus sertifikasi CE lan sertifikasi ROHS.

Babagan wektu pangiriman:

2---3 dina kanggo sampel, 3---20 dina kanggo produksi massal sawise nampa pembayaran (gumantung saka jumlah).

Parameter produk

jeneng

Soft Polyurethane Tube

Bahan

Polyurethane

Cairan

hawa

Suhu cairan

-20 ℃ ~ + 70 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

0,6 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: Tabung polyurethane alus nduweni karakteristik tabung PU biasa, luwih fleksibel, tahan cuaca.

Aplikasi: selang vakum, selang rantai seret, sambungan pneumatik pipa, otomatisasi industri, alat pneumatik, sarung perlindungan produk logam lan elektronik, lsp.

Rincian Produksi

Cairan cocok kanggo tabung polyurethane alus iku online, keluwesan apik, werna abang, kuning, ijo, biru, putih, ireng lan ing kanggo milih, ngisor 0604 specifications 200 meter muter, liyane 100 meter muter.



Hot Tags: Tabung Polyurethane Lembut, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept