Ngarep > Produk > Tabung PA > PA66 Nylon Tube
PA66 Nylon Tube
  • PA66 Nylon TubePA66 Nylon Tube
  • PA66 Nylon TubePA66 Nylon Tube
  • PA66 Nylon TubePA66 Nylon Tube
  • PA66 Nylon TubePA66 Nylon Tube

PA66 Nylon Tube

Ningbo Langchi New Materials Technology Co., Ltd. minangka produsen lan pemasok sing utamane ngasilake Tabung Nilon PA66 berkualitas tinggi. Kita ora mung nyedhiyani pelanggan karo produk biaya-efektif, nanging uga terus-terusan ngembangaken produk anyar miturut syarat paling anyar saka pelanggan kanggo nyukupi syarat aplikasi saka macem-macem industri. Proses sing ketat lan bahan mentah berkualitas tinggi nggawe gampang lulus sertifikasi sistem mutu ISO9001 lan IATF16949. Sugeng rawuh kanggo hubungi kita.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI tabung nilon PA66 awet iki digunakake digunakake ing macem-macem industri. Kayata truk ringan, selang rem udara ing mobil, selang kemudi daya; truk forklift, loading care excavator, crane, kapal, mesin teknik lan sistem kontrol line, etc.

Sifat material: Nylon PA66 minangka resin termoplastik sing ora larut ing pelarut umum. Iku macem-macem paling mechanically kuwat lan digunakake digunakake ing seri nilon. Kekuwatan tensile, atose lumahing, lan kaku kabeh luwih dhuwur tinimbang plastik nilon liyane. Amarga kristalinitas sing dhuwur, nduweni kaku lan tahan panas.

Ing ngisor iki minangka kaluwihan tabung nilon PA66:

1. Tembok tabung kandel, seragam, lancar, tahan cairan sing kurang.

2. Awet kanggo suhu dhuwur lan kurang, ora wedi lingkungan atos, adaptasi kanggo beda suhu ing macem-macem wilayah, karo suhu operasi kiro-kiro saka -40 ℃ kanggo 135 ℃.

3. Penampilan ayu, ora beracun lan ora ana ambune, entheng lan fleksibel, tahan impact, tembok pipa sing kandel lan seragam, ora gampang bledosan.

4. concentricity dhuwur, kekandelan seragam.

5. Kekuwatan mekanik sing dhuwur, resistance tensile, kekuatan tekan.

6. resistance lemes banget, produk isih bisa njaga kekuatan mechanical asli sawise bola mlengkung.

7. Lumahing Gamelan, koefisien gesekan kurang, resistance nyandhang, resistance karat, lan resistance kuwat kanggo asam umum lan alkalis.

manungsa waé:

PA66 tabung nilon wis atose dhuwur lan ora bisa mbengkongaken forcefully, amarga bakal gawé creases.

Parameter produk

jeneng

PA66 nilontube

Bahan

PA66

Kekerasan

68D

Cairan

Udara, banyu, lenga, asam umum lan alkali

Suhu cairan

-40 ℃ ~ + 135 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

2.0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: PA66 tabung nilon wis atose dhuwur, resistance suhu dhuwur, resistance meksa dhuwur, resistance karat.

Aplikasi: Cocog kanggo udara, banyu, pelumasan bahan kimia, saluran instrumen, sistem kontrol irigasi, aksesoris mobil, tabung transfer bahan bakar, insulator elektrostatik statis lan liya-liyane.

Rincian Produksi

Pilih bahan mentah kanthi tekstur sing atos, ora gampang rusak, permukaane alus, lan ora ana burr.

Kerajinan sing apik, teknologi produksi canggih, pangukuran standar, lan permukaan pemotongan sing lancar.

Sawetara spesifikasi lan warna bisa disesuaikan, utawa disesuaikan miturut conto lan gambar pelanggan.


Hot Tags: PA66 Tabung Nilon, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept