Ngarep > Produk > Tabung PA > PA11 Nylon Tube
PA11 Nylon Tube
  • PA11 Nylon TubePA11 Nylon Tube
  • PA11 Nylon TubePA11 Nylon Tube
  • PA11 Nylon TubePA11 Nylon Tube
  • PA11 Nylon TubePA11 Nylon Tube
  • PA11 Nylon TubePA11 Nylon Tube

PA11 Nylon Tube

LANG CHI minangka produsen tabung nilon PA11 profesional, sampeyan bisa yakin tuku macem-macem jinis tabung lan selang saka pabrik kita lan kita bakal menehi layanan sawise-sale paling apik lan pangiriman pas wektune.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

Tabung nilon PA11 LANG CHI sing gampang dijaga yaiku tabung resin termoplastik kanthi sifat mekanik sing apik, sing bisa ngeterake hawa, banyu, lenga, media korosif, lan liya-liyane. resistance, lan gampang Processing.

tahan nyandhang apik, bisa digunakake ing kahanan karo wedhi, watu, lan filing wesi.

Ing ngisor iki sawetara kaluwihan:

• Lumahing Gamelan, tahan karat lan skala.

• Lembut lan gampang ditekuk, nalika wangun tartamtu dibutuhake, bisa digawe ing macem-macem wangun kaya tabung logam.

• Anti kesel, tahan impact, bisa nahan impact njaba nalika ngrakit lan nggunakake, tanpa nyebabake pipa loosening lan fraktur.

• Gampang kanggo nginstal, prasaja kanggo proses, tanpa perlu kanggo peralatan Komplek lan perkakas.

• Bisa tahan korosi saka akeh bahan kimia lan nduweni umur layanan sing dawa.

• Good resistance suhu, suhu apa saka -40 ℃ kanggo 100 ℃.

PA11 tabung nilon digunakake digunakake ing pipelines rem online otomotif, pipo lenga otomotif, uga nyambungake pipelines kanggo traktor, Trailer, kendaraan transportasi wadhah, lan macem-macem rem online. Kanthi miniaturisasi mobil, peralatan elektronik lan listrik kanthi kinerja dhuwur, lan proses peralatan mekanik sing entheng, panjaluk tabung nilon bakal luwih gedhe.

Kawigatosan:

1. Aja nganti tabung gosok utawa mbungkus, amarga bisa nyebabake tabung kasebut pecah.

2. Yen ana gas kimia ing lingkungan kerja, bisa nyebabake tabung retak.

3. Suhu lingkungan kerja sing dhuwur banget, sing bisa nyebabake tekanan kerja lan malah nyebabake pecah tabung.

4. Aja nggunakake beban tensile utawa twisting menyang tabung, amarga iki bisa nyebabake pecah, copot, lan rusak.

Parameter produk

jeneng

PA11 Nylon Tube

Bahan

PA11

Kekerasan

60D

Cairan

Udara, banyu, lenga, media korosif umum

Suhu cairan

-40 ℃ ~ + 100 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

2.0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: PA11 tabung nilon wis resistance lenga banget, resistance tuwa, resistance iklim, lan resistance apik kanggo cairan korosif umum.

Aplikasi: Ditrapake kanggo pipa lenga otomotif, pipa pangiriman pelarut molah malih, lsp.

Rincian Produksi

Minangka ditampilake ing tokoh, PA11 tabung nilon kasedhiya ing biru, kuning, ijo, abang, putih, ireng, lan macem-macem werna kanggo milih saka.

Packaging: kothak utawa digulung, packaging kuwat lan ora perlu kuwatir bab karusakan sak transportasi (bisa uga rangkep miturut syarat customer).


Hot Tags: Tabung Nilon PA11, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept