Ngarep > Produk > Tabung PA > PA6 Nylon Tube
PA6 Nylon Tube
  • PA6 Nylon TubePA6 Nylon Tube
  • PA6 Nylon TubePA6 Nylon Tube
  • PA6 Nylon TubePA6 Nylon Tube
  • PA6 Nylon TubePA6 Nylon Tube

PA6 Nylon Tube

Diadegake ing 2012, LANG CHI minangka produsen tabung nilon PA6 profesional ing China. Kita utamane ngasilake kabeh jinis selang plastik, kayata tabung PU, tabung PA, tabung PE, tabung PVC, tabung PFA, tabung FEP, tabung PTFE, tabung TPV lan tabung PP, dll. Sajrone pirang-pirang taun, kita wis netepi filosofi bisnis "integritas, inovasi lan keunggulan", nyedhiyakake produk kelas siji, layanan berkualitas tinggi lan solusi sing efisien kanggo mayoritas pelanggan. Kita uga seneng reputasi apik ing industri, lan wis menang support lan kapercayan saka akeh Enterprises internasional kondhang ing ngarep lan luar negeri. We welcome sampeyan hubungi kita kanggo pitakonan langsung kapan lan ngarep-arep kanggo kerjo bareng karo sampeyan kanggo entuk mangsa luwih apik.

Kirim Pitakonan

Deskripsi Produk

LANG CHI PA6 tabung nilon iki digawe ing China lan wis kekiatan dhuwur lan biaya-efektifitas. Yen sampeyan butuh, sampeyan bisa tuku langsung saka pabrik kita.

Sifat material: PA6 minangka jinis bahan nilon kanthi kekuatan mekanik sing relatif dhuwur, nanging luwih murah tinimbang PA66. Kekuwatan tensile, atose lumahing, lan rigidity luwih dhuwur tinimbang plastik nilon liyane. Resistance lan keluwesan impact luwih dhuwur tinimbang PA66.

Ing ngisor iki minangka kaluwihan tabung nilon PA6:

• Tahan suhu dhuwur lan kurang, kanthi suhu saka -40 ℃ nganti 125 ℃.

• Gampang ngeterake macem-macem zat, kayata udhara, banyu, lenga, umume asam lan alkali.

• Resistance korosi, resistensi tekanan dhuwur, lan umur layanan sing dawa.

• Resistance gesekan, damping apik, tembok njero Gamelan, koefisien gesekan kurang, lan pasukan liwat medium dhuwur.

• Kenthel tabung tembok kanggo njamin syarat tekanan 2mpa.

• Lumahing mengkilat, ora beracun lan ora ana ambu, kanthi transparansi dhuwur.

• Concentricity dhuwur, tembok pipa seragam, ukuran stabil, lan resistance kurang.

• Digawe saka bahan baku berkualitas tinggi, bebas saka plasticizer.

• Cukup nggunakake bahan, ora nglereni sudhut, lan ketaatan ketat kanggo syarat proses.

• Tabung kasebut atos lan ora kudu ditekuk banget.

layanan kita

1. Sampel gratis, biaya pengiriman dadi milik kita.

2. Sawise barang dikirim, kita bakal nglacak produk kanggo sampeyan, nganti sampeyan entuk produk. Yen sampeyan entuk barang kasebut, cobanen, lan menehi saran. Yen sampeyan duwe pitakon babagan produk, hubungi kita, kita bakal menehi solusi sing paling apik.

3. Ora ketompo carane gedhe pesenan, kita bakal ngirim ing wektu.

Parameter produk

jeneng

PA6nilontube

Bahan

PA6

Kekerasan

68D

Cairan

Udara, banyu, lenga, asam umum lan alkali

Suhu cairan

-40 ℃ ~ + 125 ℃

Tekanan kerja maksimum (ing 20 ℃)

2.0 MPa

Ukuran

Ukuran sing disesuaikan

warna

Warna sing disesuaikan

Aplikasi

Manufaktur mobil, otomatisasi industri, mesin panganan, medis, semikonduktor lan industri liyane.

Fitur Produk lan Aplikasi

Fitur: PA6 tabung nilon wis atose dhuwur, resistance suhu dhuwur, resistance meksa dhuwur, resistance karat.

Aplikasi: Cocog kanggo udara, banyu, pelumasan bahan kimia, saluran instrumen, sistem kontrol irigasi, aksesoris mobil, tabung transfer bahan bakar, insulator elektrostatik statis lan liya-liyane.

Rincian Produksi

PA6 lumahing tabung nilon Gamelan, werna padhang. Lan ukuran, dawa, werna, lan sapiturute bisa disesuaikan miturut syarat pelanggan.


Hot Tags: PA6 Nylon Tube, China, Produsen, Supplier, Pabrik, Disesuaikan, Kualitas, Murah, Sampel Gratis, Merk, CE, FDA

Kategori sing gegandhengan

Kirim Pitakonan

Mangga bebas menehi pitakon ing formulir ing ngisor iki. Kita bakal mangsuli sampeyan ing 24 jam.
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept