Ngarep > Kabar > Kabar Perusahaan

INNOPROM 2024

2024-05-20

Ningbo Langchi New Materials Technology Co., Ltd. bakal melu ing INNOPROM 2024 saka 8 Juli nganti 11 Juli 2024. Booth kita dumunung ing 1 PAVILION, 1C7.

Yen kasengsem ing selang plastik lan komponen pneumatik, please aran gratis kanggo hubungi kita. Pelanggan saka kabeh ndonya olèh ngunjungi booth kita. Matur nuwun!



Sabanjure:Ora ana Kabar
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept